Bejelentés


Dőry kastély - Girincs B-A-Z. M. Spec. Közoktatási és-Módszertani Intézmény


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Készségfejlesztő Iskola

A készségfejlesztő iskolában háztartástan és udvaros szakmai képzés közül választhatnak tanulóink.
A gyermekek a 8. osztály elvégzése után jelentkezhetnek képzéseinkre 23 éves korig.


A háztartástan szakmai képzés során a tanulók szakmai elméleti és gyakorlati, valamint közismereti tantárgyakat tanulnak.
A gyakorlati képzés is iskolai kereteken belül valósul meg a célra kialakított helyiségekben. A szakmai elméleti és gyakorlati órákon a tanulók megismerkednek a konyhai munkákkal, a takarítás, mosás-vasalás, kézi-gépi varrás, valamint a kerti munkák technikáival, eszközeivel, gépeivel és a hozzájuk kapcsolódó biztonságos munkavégzés szabályaival.Az udvaros képzésben részt vevő diákjaink főleg kertészeti tevékenységeket és parkápolást tanulnak.
A tangazdaságban kertészet, park és üvegház segíti a munkánkat.
A kertészetben zöldségek és gyümölcsök termesztését végzik tanulóink. Minden munkát végeznek az ültetéstől a betakarításig.
A parki munkák főleg gyepápolásból, sövények nyírásából és parki eszközök (kerti padok, kültéri játékok) karbantartásából állnak.
Az üvegházban virágok gondozása és kerti palánták nevelése történik.
A tanműhelyünkben a tanulók képzést kapnak egyszerűbb szerszámok használatáról. A tangazdasági tevékenységeket korszerű gépi és kézi eszközpark segíti. A tanulók megtanulják ezek veszélyeit és rendeltetésszerű használatát.

A képzéseket minden szakmában, elméletben és gyakorlatban három szakoktató tanár végzi. A képzésekről a tanulók tanúsítványt kapnak (nem OKJ-s).

A szakiskola életéről készült fényképeket ide kattintva tekinthetik megIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!